شرح کالا
نام کتاب: تولید نانوامولسیون های اسانس دارچین با استفاده از تکنیک نانو رسوب دهی
مؤلف: الناز پیروی
انتشارات: نشر رزا
تعداد صفحات و قطع: ۶۸ صفحه / رقعی
شمارگان: ۱۰۰۰ نسخه
سال چاپ: اول ــ ۱۳۹۸
بهاء: ۱۵۰۰۰۰۰ ریال
شابک: ۱ــ ۷۰ــ ۶۳۵۶ــ ۶۲۲ــ ۹۷۸
شماره تماس پخش: ۰۹۱۲۹۲۱۱۷۵۶ _ ۰۲۱۴۴۰۱۵۶۰۸
پایگاه اینترنتی : (www.rozapub.ir)
فهرست مطالب
فهرست ۵
پیش گفتار ۹
فصل اول : دارچین ۱۱
مقدمه ۱۳
مشخصات دارچین: ۱۴
تركیبات شیمیایی دارچین: ۱۵
خواص و كاربردهای دارچین: ۱۶
مطالعه دارچین روی انسانها: ۱۸
اسانسها ۱۹
اسانسهای روغنی ۱۹
نانوساختارها ۲۱
نانوامولسیون: ۲۱
کپسول سازی : ۲۱
امولسیون: ۲۲
روشهای امولسیون با انرژیِ بالا: ۲۲
روشهای امولسیون با انرژی پایین : ۲۲
روشهای امولسیون با انرژی پایین : ۲۳
امولسیون خود به خودی: ۲۳
امولسیون دمای وارونه: ۲۵
امولسیون ترکیب وارونه: ۲۶
امولسیون نقطه معکوس : ۲۷
روشهای انرژی بالا: ۲۷
مایکروسیال: ۲۸
امواج فراصوت : ۲۹
فعالیتهای ضدمیکروبی نانوامولسیون با استفاده از اسانسها : ۳۰
امولسیفایر: ۳۵
فصل دوم: مواد و روشها ۳۷
مواد: ۳۹
روش تهیه نانوامولسیون اسانس دارچین: ۳۹
آنالیزها ۴۱
تعیین اندازه و توزیع اندازه نانوذرات: ۴۱
تعیین خاصیت آنتی اکسیدانی با استفاده از :DDPH ۴۳
پایداری شیمیایی با استفاده از HPLC ۴۴
آنالیز زتا پتانسیل: ۴۵
طراحی آزمایش و آنالیزآماری: ۴۶
فصل سوم:یافتهها و بحث در مورد یافتهها ۴۹
میانگین اندازه ذرات ۵۱
توزیع اندازه ذرات : ۵۳
زتا پتانسیل ۵۴
هدایت : ۵۵
آنتی اکسیدان ۵۶
بهینه سازی همزمان پارامترهای غلظت برای تولید مطلوبترین نانو امولسیونهای اسانس دارچین : ۵۷
بررسی صحت مدلهای ارائه شده: ۵۸
نتیجه گیری : ۶۱
پیشنهادات: ۶۲